Persoonlijk advies op maat Eigen technische dienst Advies aan huis

Hoe kunnen wij u helpen?

Dé ideale partner voor zelfstandigen, KMO’s, horeca en scholen 

Zo’n 30 jaar geleden ontstond Elektro Taelman als een eenvoudige elektrowinkel die haar klanten een uitstekende service wou aanbieden. Doorheen de jaren kende de zaak een gestage groei en specialiseerde zich in meerdere segmenten.Zo komen naast elektro en huishoudapparaten ook multimedia, audio, video en bedrijfsprojecten aan bod. Via onze partnerwerking bieden wij bedrijven/ondernemingen de kans om producten & diensten te verkrijgen met bijkomende service & kortingen voor zowel het bedrijf als het personeel.

Hoe kiest u de audio-oplossing die bij u past? 

Er is de laatste jaren heel wat veranderd op audio-gebied, nieuwe toepassingen zoals streamingdiensten, internetradio, multiroom audio en draadloze luidsprekers zijn op korte tijd heel populair geworden. Waar vroeger meestal maar één radio in huis was, hebben tegenwoordig al veel gezinnen meerdere systemen in verschillende kamers. In de praktijk heeft bijna elke fabrikant wel een handig audiosysteem aangepast aan de eisen van iedere omgeving en vindt iedereen wel zijn luidspreker volgens zijn of haar smaak en budget. Kom daarom zeker eens luisteren naar de verschillende merken! Eén live demo zegt veel meer dan 1.000 woorden! Kom langs en breng uw eigen muziek mee voor uw persoonlijke demonstratie!

Professionele keukentoestellen 

Op zoek naar professionele keukentoestellen? Taelman biedt een ruim aanbod aan professionele apparaten aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Heeft u vragen, wenst u een offerte of maakt u graag een afspraak met één van onze adviseurs? Bel ons, mail ons, of spring gewoon eens binnen. Wij helpen u graag verder, in de winkel of bij u ter plaatse.